Trust.Zone Review expert

Onestitatea și transparența sunt două valori de bază ale vpnMentor. Companiile VPN nu pot plăti pentru a modifica sau șterge comentarii. Atunci când cititorii aleg să cumpere un serviciu VPN, noi câștigăm uneori comisioane de afiliere care sprijină munca noastră. Aici este o explicație a exact ceea ce facem și a modului în care poți sprijini activitatea noastră.

Evaluare ?
4.7 / 5.0
Caracteristici 4.4 / 5.0
Ușor de folosit 4.8 / 5.0
Stabilirea prețului 4.9 / 5.0
Fiabilitate & Suport 4.3 / 5.0

Trust.Zone are sediul în Seychelles, unde operează în conformitate cu legea respectivei țări. Aceștia oferă servicii VPN, cum ar fi o soluție OpenVPN folosind criptarea AES-256 implicită. De asemenea, oferă L2TP peste IPsec, care utilizează criptarea AES pe 256 de biți. Au peste ...

Trust.Zone Review-urile utilizatorilor

Nu există recenzii despre Trust.Zone, dacă ai experiență cu serviciile lor, te rugăm să fii primul care scrie un review!

3.9
John Clark
Sep 4, 2017
  •  1
Not so great Moving on to become a real problem.

It fouled up my home networking system; corrupted my media devices. I deleted it and deleted the folders. Yet it has left something behind that keeps changing my dns settings. This puts it near the land of malware.


Vizualizați planuri Răspunde acestui review

Știați? Noi aprobăm toate recenziile utilizatorilor. Companiile nu pot plăti pentru a include sau a exclude un comentariu.

    Trust.Zone
    Sep 7, 2017
    Comments from Trust.Zone

    I'm sorry to hear our product/service didn't fit your needs. I recommend contacting our tech team to research your issue. I am sure we could help Let me leave some comments: - Trust.Zone doesn't corrupt any files or devices. - Trust.Zone is highly rated by many VPN review services including leading VPNMentor, so it's definitely not a malware - Are you sure that your have installed a right Trust.Zone software and not fake/cracked app?


    Vizualizați planuri Răspunde acestui review
      John Clark
      Sep 8, 2017
      trust vpn uninstalled.

      I wasn't born yesterday! I know it jammed by homegroup on Windows 10 and left a residue that took me weeks to trace and uninstall. No way will i go next to this thing again.


      Vizualizați planuri Răspunde acestui review
Justin G
Aug 26, 2017
  •  1
Why can I only review Anonymously? Anywal this VPN is a scam.

Bought a 3 months sub to TrustZone and it kept coming up with error codes. It NEVER worked. Contacted them and they were no help. They said they would renew my subscription as it was their fault and I cannot make a claim with my credit card because I bought over 3 months ago. And now Trustzone is refusing to stand by their word and renew the sub I ALREADY PAID FOR! They are just out to steal your hard earned money. Don't give it to them.


Vizualizați planuri Răspunde acestui review
    Trust.Zone
    Sep 7, 2017
    We are sorry, 3 days free and 10 days money back guarantee expired

    Justin G, We are sorry that Trust.Zone didn't feed your needs Please, keep in mind - Trust.Zone has 3 days free period to test software before payment Besides, after you have paid, you have 10 days to ask for refund Unfortunately, we can't make refund if your payment was done over 3 months ago Meanwhile, would you be so kind to contact our tech team and provide us with more details of your issues?


    Vizualizați planuri Răspunde acestui review
Jul 22, 2017
  •  3
It doesn't work well with windows 10

Liked the service, used it for 9 months. The latest version of windows makes you shut off the driver signature verification to use the service.This would be ok if it didn't automatically reset when updating. Is a hassle to keep disabling the driver signature verification. I Am looking for a new vpn. If they would fix this problem it would be great.


Vizualizați planuri Răspunde acestui review

Caracteristici Descriere
Numărul de Locații de Servere (țări) 32
Numărul de servere 107
Numărul de adrese IP 200
Păstrează VPN-ul jurnale? Nu
Include comutator de Oprire Da
Dispozitive prin licență 3
Urmăriți scurta recenzie video și tutorialul de mai jos al Trust.Zone
Stabilirea prețului 4.9 / 5.0
1 year
$ 2.99/lună
3 months
$ 4.95/lună
1 Month
$ 6.99/lună
Analiza detaliată a expertului
Guy Fawkes
(Diverse sfaturi de la experți anonimi)

Trust.Zone are sediul în Seychelles, unde operează în conformitate cu legea respectivei țări. Aceștia oferă servicii VPN, cum ar fi o soluție OpenVPN folosind criptarea AES-256 implicită. De asemenea, oferă L2TP peste IPsec, care utilizează criptarea AES pe 256 de biți. Au peste cincizeci de servere în peste douăzeci și unu de țări. Cele mai multe interogări DNS ale utilizatorilor vor trece prin serverele lor DNS, iar unele vor trece prin Google DNS.
Lucrul grozav despre Trust.Zone este că ei nu stochează jurnale pe serverele lor sau oriunde. Singurul lucru de care au nevoie de la utilizatorii lor pentru a începe este doar o adresă de e-mail pentru a se înregistra. Nu există nici un nume, nici o informație cu caracter personal și nici un fel de urmărire a ceea ce faci pe internet și pe serverele lor.

Poți naviga pe web anonim prin ascunderea adresei IP și locației. Ei nu înregistrează activitățile utilizatorilor, deci este un serviciu VPN complet anonim. Poți opri ISP-ul din urmărire prin prevenirea ISP-ului tău de la monitorizarea activităților online și de la urmărirea fiecărei mișcări pe care o faci. Poți cripta tot traficul pe internet și proteja de hotspot-uri Wi-Fi nesecurizate, precum și împotriva amenințărilor cibernetice. Cu toate acestea, nu se pot depăși trei conexiuni simultane, dar nu există limitare de date!

Trust.Zone nu restricționează niciun tip de trafic, astfel încât să poți face orice dorești pe serverele lor. Nu blochează sau limitează protocoale, servere, adrese IP sau orice tip de trafic în nici un fel.

Această firmă îți oferă o aplicațiepentru Windows cu un singur clic și simplă de utilizat. De asemenea, aceștia suportă toate dispozitivele și sistemele de operare majore, cum ar fi iOS, Windows, Linux, Android, Mac și Windows Mobile. Poți descărca software-lor VPN și conecta la serverele lor VPN în doar câteva secunde, cu o adresă de e-mail!

Nu trebuie să îți faci griji cu privire la alegerea unui server, deoarece aceștia îl vor alege pe cel mai rapid pentru tine, indiferent de locația ta. În cazul în care conexiunea se întâmplă să scadă, ei te vor reconecta automat atunci când este disponibilă o conexiune. În timp ce conexiunea este căzută, Trust.Zone va bloca toate ieșirile la internet pentru a te menține în siguranță până când ești reconectat. Adresa ta IP nu va fi expusă. În cazul în care dorești să schimbi portul, trebuie doar să utilizezi setarea lor cu un singur clic pentru a comuta.

Dacă ai orice întrebări sau preocupări, aceștia au o secțiune cu Întrebări Frecvente, precum și un formular web la care se răspunde destul de repede.

Acest furnizor de servicii acceptă toate cardurile de credit, dar și PayPal, Bitcoin, Alipay, Webmoney, Qiwi Wallet, transferuri prin fir, precum și alte metode de plată.

Toate planurile vin cu cele cincizeci de locații, date nelimitate, lățime de bandă nelimitată, trei conexiuni care pot avea loc în același timp printr-un clic de instalare și rulare software, comutare de server nelimitată, precum și un plan de testare gratuită.

  • Plan de testare gratuită cu o conexiune simultană și 1GB de date
  • Criptare perfectă
  • Protecție, chiar dacă conexiunea este întreruptă
  • Adresa IP nu este niciodată dezvăluită
  • Începe să utilizezi Trust.Zone acum
Garanție de returnare a banilor (zile): 10
Aplicaţia mobilă:
Dispozitive prin licență: 3
Planuri VPN: https://trust.zone
Guy Fawkes
(Diverse sfaturi de la experți anonimi)

Reexaminarea pentru această subcategorie de VPN-uri nu este încă disponibilă pentru acest furnizor VPN. În cazul în care simți că aceștia oferă o soluție bună, te rugăm să-i evaluezi ca un utilizator, iar noi vom efectua o expertiză detaliată

  • Plan de testare gratuită cu o conexiune simultană și 1GB de date
  • Criptare perfectă
  • Protecție, chiar dacă conexiunea este întreruptă
  • Adresa IP nu este niciodată dezvăluită
  • Începe să utilizezi Trust.Zone acum
Garanție de returnare a banilor (zile): 10
Aplicaţia mobilă:
Dispozitive prin licență: 3
Planuri VPN: https://trust.zone
Guy Fawkes
(Diverse sfaturi de la experți anonimi)

Reexaminarea pentru această subcategorie de VPN-uri nu este încă disponibilă pentru acest furnizor VPN. În cazul în care simți că aceștia oferă o soluție bună, te rugăm să-i evaluezi ca un utilizator, iar noi vom efectua o expertiză detaliată

  • Plan de testare gratuită cu o conexiune simultană și 1GB de date
  • Criptare perfectă
  • Protecție, chiar dacă conexiunea este întreruptă
  • Adresa IP nu este niciodată dezvăluită
  • Începe să utilizezi Trust.Zone acum
Garanție de returnare a banilor (zile): 10
Aplicaţia mobilă:
Dispozitive prin licență: 3
Planuri VPN: https://trust.zone
Guy Fawkes
(Diverse sfaturi de la experți anonimi)

Reexaminarea pentru această subcategorie de VPN-uri nu este încă disponibilă pentru acest furnizor VPN. În cazul în care simți că aceștia oferă o soluție bună, te rugăm să-i evaluezi ca un utilizator, iar noi vom efectua o expertiză detaliată

  • Plan de testare gratuită cu o conexiune simultană și 1GB de date
  • Criptare perfectă
  • Protecție, chiar dacă conexiunea este întreruptă
  • Adresa IP nu este niciodată dezvăluită
  • Începe să utilizezi Trust.Zone acum
Garanție de returnare a banilor (zile): 10
Aplicaţia mobilă:
Dispozitive prin licență: 3
Planuri VPN: https://trust.zone
Guy Fawkes
(Diverse sfaturi de la experți anonimi)

Reexaminarea pentru această subcategorie de VPN-uri nu este încă disponibilă pentru acest furnizor VPN. În cazul în care simți că aceștia oferă o soluție bună, te rugăm să-i evaluezi ca un utilizator, iar noi vom efectua o expertiză detaliată

  • Plan de testare gratuită cu o conexiune simultană și 1GB de date
  • Criptare perfectă
  • Protecție, chiar dacă conexiunea este întreruptă
  • Adresa IP nu este niciodată dezvăluită
  • Începe să utilizezi Trust.Zone acum
Garanție de returnare a banilor (zile): 10
Aplicaţia mobilă:
Dispozitive prin licență: 3
Planuri VPN: https://trust.zone
Guy Fawkes
(Diverse sfaturi de la experți anonimi)

Reexaminarea pentru această subcategorie de VPN-uri nu este încă disponibilă pentru acest furnizor VPN. În cazul în care simți că aceștia oferă o soluție bună, te rugăm să-i evaluezi ca un utilizator, iar noi vom efectua o expertiză detaliată

  • Plan de testare gratuită cu o conexiune simultană și 1GB de date
  • Criptare perfectă
  • Protecție, chiar dacă conexiunea este întreruptă
  • Adresa IP nu este niciodată dezvăluită
  • Începe să utilizezi Trust.Zone acum
Garanție de returnare a banilor (zile): 10
Aplicaţia mobilă:
Dispozitive prin licență: 3
Planuri VPN: https://trust.zone
Guy Fawkes
(Diverse sfaturi de la experți anonimi)

Reexaminarea pentru această subcategorie de VPN-uri nu este încă disponibilă pentru acest furnizor VPN. În cazul în care simți că aceștia oferă o soluție bună, te rugăm să-i evaluezi ca un utilizator, iar noi vom efectua o expertiză detaliată

  • Plan de testare gratuită cu o conexiune simultană și 1GB de date
  • Criptare perfectă
  • Protecție, chiar dacă conexiunea este întreruptă
  • Adresa IP nu este niciodată dezvăluită
  • Începe să utilizezi Trust.Zone acum
Garanție de returnare a banilor (zile): 10
Aplicaţia mobilă:
Dispozitive prin licență: 3
Planuri VPN: https://trust.zone