Cum să ștergeți permanent contul dvs. Twitter în 7 pași simpli

Probabil folosiți Twitter pentru a urmări celebrități, politicieni sau chiar prieteni. Twitter are sute de milioane de utilizatori și este o platformă excelentă pentru partajarea de fragmente scurte de informații sau pentru anunțarea opiniilor dvs.

Cu toate acestea, posibilitatea de a împărtăși informații pe Twitter poate veni cu un preț.

Puteți să ajungeți să împărtășiți mai mult decât doriți, ceea ce vă poate provoca probleme la locul de muncă sau la școală.

Dar împărtășirea prea multă nu este singurul motiv pentru care trebuie să vă gândiți definitiv la ștergerea contului dvs. Twitter.

Foarte puține informații personale sunt necesare pentru a crea un cont.De fapt, Twitter este una dintre puținele platforme care nu necesită numele dvs. real.

Aveți nevoie doar de un nume și de o parolă și o adresă de e-mail care să poată fi utilizată pentru a vă confirma contul.

Ca urmare, utilizatorii rareori iau în considerare implicațiile privind confidențialitatea de a avea și de a folosi un cont Twitter. Cu toate acestea, navigarea rapidă prin detaliile Politicii de confidențialitate, vă poate face să vă schimbați părerea în legătură cu serviciul.

Deci, să presupunem că decideți că nu vă mai simțiți confortabil folosind Twitter sau că ați decis că într-adevăr trebuie să opriți răspândirea acelui Tweet jenant pe care l-ați postat.

Vestea bună este că este posibil să vă ștergeți definitiv contul.De asemenea, este relativ simplu de făcut!

Pasul 1 – Conectați-vă la Twitter

Conectați-vă la contul dvs. Twitter. Acest lucru trebuie făcut prin intermediul site-ului complet, și nu al aplicației Twitter, deoarece aplicația nu include linkul de dezactivare.

 

Pasul 2 – accesați Setări și Confidențialitate

Faceți clic pe profilul dvs. și selectați setările și opțiunea de confidențialitate.

Pasul 3- Faceți clic pe Dezactivați Contul Meu

Derulați în partea de jos a paginii și dați clic pe linkul „Dezactivați Contul Meu”.

Pasul 4 – Confirmarea deciziei dvs.

În acest moment, sunteți redirecționat către o pagină de confirmare. Dacă sunteți sigur(ă) că doriți să continuați cu eliminarea contului dvs., faceți clic pe butonul albastru Dezactivare din partea de jos a mesajului.

Pasul 5 – Introduceți parola

Acum sunteți direcționat către o pagină care verifică pentru a doua oară că doriți cu adevărat să vă ștergeți contul. Pentru a confirma că doriți să faceți această acțiune, introduceți parola și faceți clic pe butonul Dezactivați.

Pasul 6 – Dezinstalați aplicația

Dacă aveți aplicația Twitter pe telefon, pe tabletă sau pe alt dispozitiv, dezinstalați aplicația.

Nu puteți să vă dezactivați contul din aplicație, dar clicul accidental pe aplicație va inversa procesul de dezactivare în primele 30 de zile după ce ați ales să dezactivați contul. Deci, cel mai bun mod de acțiune este să ștergeți aplicația în sine.

Pasul 7 – Nu vă conectați la contul dvs. timp de 30 de zile

Sunteți aproape acolo, dar este foarte important să rețineți că există o perioadă de dezactivare de 30 de zile.

Dacă în această perioadă vă conectați la contul dvs. sau la orice aplicații sau servicii integrate cu Twitter, veți descoperi că contul dvs. Twitter nu mai este dezactivat. Va trebui să urmați din nou procesul.

Cea mai bună modalitate de a evita acest lucru este să treceți prin toate aplicațiile și serviciile dvs. și să le deconectați de la contul dvs. Twitter. Da, este nevoie de timp, dar este necesar să vă asigurați că dezactivarea dvs. devine permanentă pentru a vă proteja confidențialitatea.

Odată ce ați finalizat acești 7 pași și ați evitat conectarea timp de 30 de zile, contul dvs. a dispărut pentru totdeauna.

Acest lucru include toate persoanele de contact și mesajele directe pe care le-ați trimis sau le-ați primit.

Cu toate acestea, ca și în cazul majorității altor servicii, orice informații partajate pe alte pagini sau cu alte persoane prin intermediul serviciului de mesagerie directă există încă la sfârșitul receptorului.

Acest lucru este important de remarcat, pentru că dacă sperați să ștergeți toate urmele unei conversații jenante, este posibil să nu fie posibil dacă cealaltă persoană nu este dispusă să ștergă informațiile sau să-și dezactiveze contul.

Dacă sunteți interesat cum să vă ștergeți contul de Facebook, faceți click aici.

Ți-a fost de ajutor? Distribuie!
Distribuie pe Facebook
0
Trimite un Tweet despre asta
0
Distribuie dacă crezi că Google nu știe destule despre tine
0